Regnskapene AS

Regnskapene AS + Visma eAccounting
visma eaccounting regnskapsfører

Visma eAccounting regnskapsfører – Fastpris og klar for oppdrag

Her får du tilgang på pålitelig og erfarent regnskapsfirma som er eksperter på Visma eAccounting – og tilbyr fastpris og er klar for oppdrag. Vi vet at det kan være krevende å holde oversikt over økonomien i en bedrift, og derfor er det viktig å ha en god regnskapsfører som kan hjelpe deg med dette. I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor vi som regnskapsførere har spesialisert oss på bruk av Visma eAccounting – og hvorfor vi mener at vi er det beste valget for deg og din bedrift.

Regnskapsbyrå som jobber med Visma eAccounting

Erfaring og kompetanse

Vi har lang erfaring innen regnskap og økonomi, og vi har kompetente medarbeidere som kan hjelpe deg med alle dine regnskapsbehov. Vi har jobbet med bedrifter i ulike bransjer og størrelser, og vi har derfor en bred kompetanse som kan være nyttig for deg.

Fastpris

Fordi vi jobber veldig smart og dermed sparer mye tid fremfor tradisjonell regnskapsføring, kan vi tilby fastpris på regnskapet til en rimelig pris. Dermed slipper du overraskelser når du mottar fakturaen. Dette gjør det enklere for deg å planlegge økonomien til din bedrift, samt gir deg trygghet.

Digital regnskapsføring

Vi benytter oss av moderne teknologi og digital regnskapsføring for å gjøre prosessen enklere og mer effektiv. Dette gjør at vi kan holde kostnadene nede, samtidig som vi kan gi deg bedre oversikt over økonomien til din bedrift.

Du kan logge deg på Visma eAccounting via nettsiden eller appen, og ha full kontroll på din økonomiske situasjon. Du kan også svært enkelt sende ut faktura til dine kunder, også når du bare har mobilen for hånden.

Du sender oss bare bilder av kvitteringer fortløpende, og da blir de regnskapsført fortløpende. Du slipper dermed bunker med papirkvitteringer og slikt som er “old fashion”. Nå kan du kjøpe noe i en butikk, ta et bilde av kvitteringen og sende på epost eller rett i regnskapet. That’s it. Vi tar oss av resten.

Hvorfor er Visma eAccounting ideell for små og mellomstore bedrifter?

Regnskapsprogrammet Visma eAccounting er ideelt for små og mellomstore bedrifter av flere grunner. For det første tilbyr Visma eAccounting en brukervennlig og intuitiv plattform som gjør det enkelt for bedrifter å administrere økonomien sin. Plattformen tilbyr funksjonaliteter som fakturering, bilagsføring, regnskapsføring og lønnsadministrasjon.

For det andre er Visma eAccounting en skybasert plattform som gjør at bedrifter kan få tilgang til regnskapet sitt hvor som helst og når som helst. Dette gir bedriftseiere større fleksibilitet og muligheten til å administrere økonomien sin fra mobilen eller datamaskinen.

Dette gjør at både dere og vi kan jobbe direkte i samme program, i real time, og alle tall oppdateres fortløpende.

Direkte bankintegrasjon sparer oss også mye for tidsbruk, og gir igjen lavere faktura fra oss. Integreringen gjør at du kan få tilgang til bank saldoer, du kan legge ting til betaling i regnskapet og banken får beskjed om å betale ut (men du må godkjenne i banken), og tallene flyter automatisk mellom bank og regnskap.

Dette gjør det enklere for bedrifter å holde oversikt over økonomien – og spesielt likviditeten, og gjør regnskapsføringen mer effektiv. Integreringen gjør også at bedrifter kan spare tid på manuelle oppgaver som bilagsføring og bankavstemming.

Hva tilbyr Visma eAccounting + Regnskapene AS?

Regnskapene AS + Visma eAccounting

Regnskapsføring

Vi kan hjelpe deg med alle former for regnskapsføring, inkludert fakturering, bilagsføring, avstemming og årsregnskap. Det gjør at mye av regnskapet kan automatiseres, og dermed blir det rimeligere regnskap og regnskap koster mindre.

Lønnstjenester

Vi tilbyr også lønnstjenester som inkluderer lønnsutbetalinger, rapportering til myndighetene og oppsett av arbeidsavtaler.

Rådgivning

Vi kan gi deg rådgivning innen økonomi og regnskap, og hjelpe deg med å ta de rette beslutningene for din bedrift. Dette kommer utenom fastpris. Vi hjelper for eksempel deg som vil gå fra ENK til AS, eller bare vil ha en rimelig regnskapfører til ENK eller AS.

Hvilke bransjer jobber dere med?

Vi har erfaring med å jobbe med bedrifter i ulike bransjer og ulike størrelser. Vi jobber ikke med dem som driver med crypto currency, rett og slett fordi det er så mange ekstra krav som kommer fra myndighetene.

Vanlige spørsmål om Visma eAccounting regnskapsføring

Hva er fastpris?

Fastpris betyr at du betaler en fast sum hver måned for regnskapstjenester. Dette gjør det enklere for deg å planlegge økonomien til din bedrift.

Hvordan fungerer digital regnskapsføring?

Digital regnskapsføring betyr at vi benytter oss av moderne teknologi for å håndtere regnskapet ditt. Dette inkluderer bruk av skybaserte regnskapssystemer som Visma eAccounting, og automatisering av oppgaver som fakturering og bilagsføring. Dette gjør at regnskapsføringen blir mer effektiv og nøyaktig.

Hva er fordelene med å bruke en Visma eAccounting regnskapsfører?

Fordelene med å bruke et regnskapsfirma som spesialiserer seg på Visma eAccounting inkluderer:

 • Bruk av moderne teknologi og digital regnskapsføring
 • Enkel bilagsføring
 • Enkel fakturering, og mulighet for gjentakende automatisk fakturering
 • Lang erfaring og kompetanse innen regnskap og økonomi
 • Fastpris på tjenester
 • Tilbyr også lønnstjenester

Hvordan komme i kontakt?

Kontakt oss

Du kan kontakte oss ved å fylle ut skjemaet på vår nettside for å booke et møte, eller ved å ringe oss direkte. Vi vil deretter avtale en uforpliktende samtale med deg for å se hvordan vi kan hjelpe deg med dine regnskapsbehov og med Visma eAccounting.

Lokasjoner

Vi jobber med bedrifter over hele Norge, og har gode rutiner på bilagsmottak og andre viktige deler av regnskapstjenestene. Kontoret vårt er i Arendal der vi normalt ikke tar imot besøk siden vi er spesialisert på å jobbe heldigitalt og alle våre kunder liker det best. Det er tidsbesparende for alle parter, og dermed koster regnskaostjenestene mindre enn tradisjonell papirflytting i andre regnskapsbyråer.

Regnskapsbyrået Regnskapene AS + Visma eAccounting tilbyr erfaring og kompetanse innen regnskap og økonomi, fastpris på tjenester, bruk av moderne teknologi og digital regnskapsføring, mulighet for rådgivning innen økonomi og regnskap, samt lønnstjenester. Vi har kontorer i Arendal, og du kan enkelt kontakte oss for å avtale en uforpliktende samtale om dine regnskapsbehov. Vi ser frem til å hjelpe deg og din bedrift med å holde oversikt over økonomien.

Økonomi kan være vanskelig, derfor tar vi oss av regnskapet for deg!

Vi er et byrå som passer for deg som liker fastpris, papirløse og digitale løsninger.

 • Fastpris og ryddig avtale
 • Ingen skjulte kostnader
 • Blant markedets rimeligste løsninger
 • Fortløpende oppdatert regnskap
 • Utelukkende digital
Book uforpliktende møte