Regnskapene AS

Regnskapene AS + Visma eAccounting
smart automatisk regnskapssystem

Slik gjør smart automatisering regnskapet ditt rimeligere

Regnskapsføring er en viktig del av enhver virksomhet, men det kan også være en av de mest tidkrevende oppgavene. Tid = penger, også her…

Heldigvis gjør teknologi og automatisering at vi kan effektivisere denne prosessen og redusere kostnadene. Det er denne løsningen som gjør at vi kan tilby regnskap til god fastpris. Her utforsker vi hvordan smart automatisering gjør regnskapet ditt rimeligere og enklere å administrere.

Hva er smart automatisering?

Smart automatisering er en kombinasjon av teknologier som inkluderer robotprosessautomatisering (RPA), kunstig intelligens (AI) og maskinlæring. Disse teknologiene brukes til å automatisere oppgaver som vanligvis utføres manuelt, noe som kan frigjøre tid og redusere kostnader.

I tillegg kommer gode og riktige rutiner som gjør at de rette oppgavene blir gjort til rette tiden. Blant annet må bilag manuelt føres av regnskapsfører, men ved å ha god gjenkjennelses teknologi og OCR kan mye av dette også automatiseres.

Hvorfor bør du automatisere regnskapet ditt?

Å automatisere regnskapet kan ha flere fordeler for virksomheten din. For det første vil det frigjøre tid som du slipper å betale for. For det andre vil automatiseringen redusere sjansen for feil og unøyaktigheter som kan føre til tap av inntekter og dyre feil. Feilretting i regnskapet er veldig kostbart, og det slipper du i stor grad.

Hvilke oppgaver kan automatiseres i regnskapet?

Det er flere oppgaver i regnskapet som kan automatiseres for å spare tid og redusere kostnader. Disse inkluderer:

Innsamling av data

Automatisering kan hjelpe deg med å samle inn data fra forskjellige kilder, som bankkontoer, fakturera, inngående bilag og lønnsregistre. Dette reduserer tiden som brukes på manuell innhenting av data.

Ved å standardisere også innsending av utlegg og kvitteringer fra kortbetaling kan man også spare mye tid og potensielle feilkilder.

Fakturering

Automatisering kan også hjelpe med å generere fakturaer og sende dem automatisk til kunder. Dette kan spare tid og redusere sjansen for feil i faktureringen. Dette er spesielt effektivt ved gjentakende tjenester som gjøres månedlig og i andre intervaller.

Betalinger

Betaling av fakturaer kan også automatiseres ved å bruke systemer som direkte trekk og elektronisk betaling. Dette kalles også direkte remittering. Dette kan redusere tiden som brukes på manuelle betalinger og unøyaktigheter.

Regnskapsføring

Regnskapsføring kan også halv-automatiseres ved å bruke systemer som bokføring av bilag, kontoavstemming og rapportering. Dette kan spare tid og redusere sjansen for feil i regnskapsføringen.

Hva er fordelene ved å bruke smart automatisering i regnskapet?

Det er flere fordeler ved å bruke smart automatisering i regnskapet, inkludert:

Tidsbesparelse er kostnadsbesparelse

Automatisering vil redusere tiden som brukes på manuelle oppgaver og det reduserer fakturert tid, altså det blir rimeligere for deg.

Redusert risiko for feil

Automatisering bidrar til å eliminere menneskelige feil i regnskapsprosessen, noe som kan føre til kostbare feil. Automatisering fører til bedre nøyaktighet i regnskapet rett og slett.

Bedre oversikt og innsikt

Automatisering kan også gi bedre oversikt og innsikt i regnskapet ved å gi sanntidsdata og rapportering. Du kan logge på med datamaskinen eller sjekke nå-data i en app. Du kan se sanntidsdata på hva resultatet er så langt denne måneden, sist kvartal, forrige måned med mer. Alt er mye mer up to date, og du får mer kontroll.

Vi benytter Visma eAccounting for å tilby deg rimelige regnskapstjenester med høy kvalitet

Visma eAccounting er en skybasert regnskapsplattform som gir deg muligheten til å automatisere en del av regnskapet ditt. Her er noen måter du kan bruke Visma eAccounting for å automatisere regnskapet ditt:

Automatiser fakturering

Visma eAccounting gir deg muligheten til å generere fakturaer automatisk og sende dem til kunder via e-post eller post. Dette kan spare tid og redusere sjansen for feil i faktureringen. Du kan også sette opp automatiske påminnelser for ubetalte fakturaer og betalingspåminnelser for forfalte fakturaer.

Automatiser bankintegrasjon

Med Visma eAccounting kan du koble bankkontoen din til regnskapet ditt og automatisere innsamlingen av transaksjonsdata. Dette kan spare tid og redusere sjansen for feil i manuell inndata.

Automatiser rapportering

Visma eAccounting gir deg også muligheten til å generere rapporter automatisk. Dette inkluderer balanse, resultatregnskap og momsrapporter. Du kan også sette opp tilpassede rapporter og automatisere genereringen av disse.

Automatiser bokføring

Visma eAccounting lar deg bokføre bilag automatisk ved å koble til fakturaer og kvitteringer til transaksjonene dine. Dette kan spare tid og redusere sjansen for feil i regnskapsføringen. Du kan også automatisere kontoavstemmingen og rapporteringen.

Automatiser lønn

Visma eAccounting har også en løsning for automatisering av lønn. Dette inkluderer lønnskjøring, skatteberegning og rapportering. Du kan også sette opp automatisk trekk for ansatte og automatisk generere lønnsrapporter.

Spart tid = lavere kostnader

Visma eAccounting gir oss muligheten til å automatisere en del av regnskapet ditt, og dette sparer tid og reduserer kostnader for virksomheten din. Dermed vil det koste deg mindre med regnskapfører.

Det er viktig å merke seg at selv om automatisering kan være en effektiv måte å redusere kostnader og øke effektiviteten på, kan det også være utfordrende å implementere teknologier og opplære ansatte. Derfor er det veldig fint å bruke et regnskapsbyrå som har lang erfaring i bruk av smarte løsninger og gode rutiner.

Økonomi kan være vanskelig, derfor tar vi oss av regnskapet for deg!

Vi er et byrå som passer for deg som liker fastpris, papirløse og digitale løsninger.

  • Fastpris og ryddig avtale
  • Ingen skjulte kostnader
  • Blant markedets rimeligste løsninger
  • Fortløpende oppdatert regnskap
  • Utelukkende digital
Book uforpliktende møte