Regnskapene AS

Regnskapene AS + Visma eAccounting

Få regnskapet unnagjort – trygt og enkelt

Å begi seg ut på regnskap kan skremme mange. Arbeidet kan være omfattende og tidkrevende, og små feil kan koste deg dyrebar tid. Derfor er det fint med noen som kan løfte litt av denne vekten fra skuldrene dine. Bruk heller tiden på bedriften din, ikke alt annet. Vi i Regnskapene AS har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å utføre sitt regnskap til fastpris. La oss hjelpe deg!

Gjør noe morsommere

Det er lov å være ærlig. Vi er ikke alle regnskapsførere. Mest sannsynlig driver du med noe helt annet. Og vi skjønner selv at regnskap ikke er verdens morsomste arbeid, men det er et nødvendig og viktig et. Enkelte aktører frister med såkalte gjør-det-selv løsninger, men de passer ikke nødvendigvis alle. Da er det bedre med en mer dekkende løsning fra kompetente regnskapsførere, som bidrar til å frigjøre tiden din og skape trygghet rundt regnskapet ditt.  

Jeg har vært med fra starten og er spesielt imponert over hurtig gjennomføring og topp presisjon. Utfordringer i føring søkes løst fortløpende. Sagt med andre ord, jeg kan, med trygghet, lene meg litt tilbake

– Daglig leder Steinar Aagesen, Det Lystige Huset AS

Bli trygg 

Et godt regnskap kjennetegnes ved gode og ordnede rutiner. Dersom du kan fakturere selv og legge inn egne bilag, så passer Regnskapene AS bra for deg. Mye mer trenger du ikke å gjøre. Du gjør kun det nødvendige fra din side, så sørger vi for at det helhetlige regnskapet blir fullført, og at alle rapporteringer blir levert til tide. Slik opplever kundene våre en større trygghet på regnskapet deres. 

Vi har et selskap med enorm aktivitet i sommerhalvåret, men selv når det er som mest hektisk har vi oversikten vi trenger. Rutiner og systemer med Regnskapene AS gir oss den tryggheten vi behøver

– Torstein Nilsen, styreleder Viknes Sør AS

Regnskap til fastpris

Regnskapene AS tilbyr en rimelig månedlig fastpris på løpende regnskapsføring, inkludert MVA. rapportering. Vær trygg på hva føringen vil koste deg og at frister blir overholdt. Du styrer selv kostnaden ut fra hvilke tjenester du benytter deg av, deriblant: 

  • Bokføring
  • Lønn
  • Fakturering
  • Skattemelding og årsregnskap
  • Rådgivning