Regnskapene AS

Hvor mye koster en regnskapsfører for enkeltmannsforetak?

Hvor mye koster en regnskapsfører for enkeltmannsforetak?

Som enkeltmannsforetak kan du velge å gjøre regnskapet ditt selv, men mange velger å bruke et regnskapsbyrå for å få profesjonell hjelp og sikre at regnskapet er riktig utført. I denne artikkelen vil vi se hvor mye det koster å ansette en regnskapsfører for enkeltmannsforetak.

Tips: Hos Regnskapene AS kan du få tilbud på fastpris på ditt regnskap. Dermed slipper du å få uventede faktura for regnskap, men i stedet har klare avtaler og god hjelp til å føre regnskapet. Ta kontakt med oss for å få fastpris på regnskapsfører.

Hva gjør en regnskapsfører for deg?

En regnskapsfører er en profesjonell som tar seg av regnskapet ditt. Dette omfatter å føre regnskapet, lage årsregnskapet, lage årsoppgjøret og skattemeldingen, og gi deg råd om økonomi og skatt. Du slipper dermed unna det meste av papirarbeidet og kan konsentrere deg om å gjøre det du er flinkest på, og det du tjener penger på.

Hvor mye koster en regnskapsfører for enkeltmannsforetak?

Kostnadene ved å ha en regnskapsfører for enkeltmannsforetak kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert hvor mye arbeid som trengs for å føre regnskapet og hvor komplisert regnskapet er. Her er noen av kostnadene du kan forvente å betale:

 1. Ved timepris: Regnskapsførere kan belaste en timepris som varierer fra kr 600 til kr 1500 per time. Prisen kan variere avhengig av regnskapsførerens erfaring og kvalifikasjoner. Ulempen med timesbetaling er at du vet egentlig ikke hvor mange timer som går med til ditt regnskap. Dermed risikerer du plutselige store regninger fra regnskapsbyrået. Det slipper du å tenke på dersom du velger Regnskapene AS.
 2. Fastpris: Noen regnskapsførere tilbyr faste priser for tjenestene sine. Det er fordelaktig for deg som enkeltmannsforetak at du har en fast og forutsigbar mengde arbeid som trengs å utføres. Men det er ikke bare at fastpris er bra. Hvis du finner et regnskapsbyrå som har smart regnskapsførsel, smart programvare og smarte rutiner som sparer mange timers jobb, så kan du få ennå bedre fordelaktige priser. Det får du her hos Regnskapene AS.
 3. Ekstra kostnader: Noen regnskapsførere kan kreve ekstra kostnader for tjenester som ikke er inkludert i deres vanlige tjenester, for eksempel reisekostnader eller ekstra arbeid som trengs på grunn av uvanlig store mengder med papirer eller informasjon.

Derfor ønsker du en regnskapsfører

Selv om det kan virke kostbart å ansette en regnskapsfører, kan det ha mange fordeler for deg og ditt enkeltmannsforetak:

 1. Fritid: Å bruke en regnskapsfører gir deg mer fritid til å fokusere på andre aspekter av din bedrift.
 2. Profesjonell hjelp: En regnskapsfører kan gi deg profesjonell hjelp og råd om regnskap, økonomi og skatt.
 3. Spar tid: Å bruke en profesjonell part som en regnskapsfører kan spare deg for mye tid og stress, spesielt hvis du ikke er kjent med regnskapsføring og skatteprosesser.
 4. Riktig utført regnskap: En regnskapsfører vil sikre at regnskapet ditt er riktig utført og at du ikke gjør feil som kan føre til ekstra kostnader eller straff.
 5. Bedre økonomisk beslutningsprosess: En regnskapsfører kan hjelpe deg med å analysere økonomiske data og gi deg bedre informasjon for å ta økonomiske beslutninger for bedriften din.

Med en regnskapsfører på laget kan du spare tid, stress og få profesjonell hjelp og rådgivning om økonomi og skatt for din bedrift. Hvor mye koster en regnskapsfører for enkeltmannsforetak? Det avhenger av dine behov og krav, men det kan være en investering som kan betale seg i det lange løp. Ta kontakt med oss for å få fastpris på regnskapsførsel.

Økonomi kan være vanskelig, derfor tar vi oss av regnskapet for deg!

Vi er et byrå som passer for deg som liker fastpris, papirløse og digitale løsninger.

 • Fastpris og ryddig avtale
 • Ingen skjulte kostnader
 • Blant markedets rimeligste løsninger
 • Fortløpende oppdatert regnskap
 • Utelukkende digital
Book uforpliktende møte